دوستانی که درس مبانی اقتصاد شهری را در ترم جاری بر نداشته اند ویا پاس نکرده اند چون این درس پیش نیاز اقتصاد شهری و این درس با کارگاه مطالعات شهری باید هم نیاز شود پس باید حتما پاس کرده باشند.
طی صحبت هایی که امروز با آقای ثقه الاسلام مدیر گروه محترم داشتند ایشان اعلام کردند تمامیه افراد حائز این شرایط روز یکشنبه20/4/88 ساعت 09:15 به اتاق ایشان مراجعه کنند.
دوستان توجه داشته باشید اگر تابستان این درس را پاس کنید درس مطالعات شهری را نمی تونید بردارید و یک سال عقب می مونین.
ضمننا دوستان این ملاقات بعد از تحویل پروژه ها انجام می شود.
آقای ثقه الاسلام اعلام کردند به علت تعطیلی دانشگاه جلسه گروه با دانشجویان از روز یکشنبه به سه شنبه 22/4/88 تغییر کرد.
این جلسه در ساعت9:00 در اتاق ایشان برگزار می شود.
شهرسازان عزیز فردا 22/04/1389 همزمان با جلسه مدیر گروه که در ساعت 9:00 انجام می شودساعت 13:00 تحویل کار درس کارگاه بیان تصویری (دکتر سروری) انجام می شود.
ضمننا دوستانی که در انتخاب واحد خود مشکل داشته اند هم می توانند در این جلسه حضور پیدا کنند.
تمام مطالب وبلاگ http://sharestan88.parsiblog.com/ به
وبلاگ مشترک مهندسان شهرسازی 88 دانشگاه آزاد مشهد(طاقدیس) انتقال یافت.
برای مطالعه مطالب جدید به طاقدیس بروید.
برای ورود کلیک کنید!!!
پل ماکارونی
در این دوره از مسابقات پل ماکارونی که از شهرهای شرق ایران در این مسابقه شرکت کرده اند در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.
در این مسابقه 4 تیم از دانشجویان شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد حضور دارند.
زمان مسابقه این 4تیم در 2روز 22و23 اسفند1388 می باشد.
این 4تیم با نام های آویژگان1و2 و AMITIS که تیم های آویژگان در روز یکشنبه22 /12/1388 و AMITIS در روز شنبه23/12/1388 در مسابقه ی سازه ماکارونی با سایر تیم ها رقابت می کنند.
و تیم کهکشانی ها که در مسابقات چوب بستنی در روز شنبه22/12/1388 به مسابقه با سایر تیم ها می پردازد.
توسعه شهرنشینی و رشد شهرها و شهرگرایی در سده اخیر، روز به روز به مسایل شهری ابعاد جدیدتری بخشیده است. امروزه مراقبت و هدایت توسعه شهری و ساماندهی مناطق پیرامون شهری از اهمیت ویژه ای برخوردار گشته است.
طی دهه های 1335- 1375 تعداد شهرهای ایران سه برابر شده و پیش بینی می شود که در سال 1400 شمسی این تعداد باز هم دو برابر گردد. تداوم این روند در آینده، مراقبت و هدایت توسعه های شهری را در دستور کار قرار داده و بر تربیت نیروی انسانی آگاه و کارآ در سطوح مختلف شهرسازی تأکید می کند.
با توجه به این واقعیات، حرفه شهرسازی در مقطع کارشناسی به عنوان تخصصی میان رشته ای با تمام زمینه های علمی پایه ای و اصلی شهرسازی در تحصیلات دانشگاهی معنا می یابد. در این مقطع تقویت مهارت های فنی و کاربردی و همچنین آماده سازی زمینه برای دوره تحصصی کارشناسی ارشد شهرسازی و تربیت نیروی انسانی کارا در سطوح مختلف اجرایی کشور در دستور کار قرار می گیرد.
آموزش در دوره کارشناسی شهرسازی زمینه ای مناسب برای ساماندهی و هدایت توسعه و حفاظت و بهره وری از منابع موجود و بالقوه محیطی در نقاط شهری را فراهم می آورد. تأسیس این دوره ضمن تحول و ارتقاء کیفی آموزش تخصصی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته شهرسازی، دگرگونی کیفی در آموزش دوره های دکتری شهرسازی را نیز فراهم کرده و مایه توسعه فنی و علمی شهرسازی در جهت همگامی با رشد و تحول کشور خواهد گردید.